Vad blir årets julklapp 2020?

I slutet av november fick vi reda på av HUI Research att stormkök blev årets julklapp 2020. Årets julklapp är en presentation som brukar vara startskottet för den riktiga starten på julhandeln i Sverige. Då det är vanligt att många tycker det är svårt att köpa rätt julklappar, så kan ni se detta som en slags vägvisare.Hej Google! Nu kommer Googles smarta högtalare med svensk röstassistent  till Elgiganten | IT-Kanalen

Vi vet alla hur svårt det kan vara att hitta julklappar till personer du känner eller kollegor. Om det är så att du är en som vill hänga med i det senaste och som vill ge en julklapp som är trendig, så är det ett tips att köpa en julklapp som är valt som årets julklapp. Vill du hellre ge någonting annat än vad som har blivit årets julklapp, så är det etttips att välja något som har varit väldigt aktuellt under året eller som kommer att vara väldigt populärt under kommande år.

Kriterier årets julklapp

Om en produkt ska kunna bli vald till Årets Julklapp av HUI, så ska ett eller flera av följande kriterier först vara uppfyllda – Produkten ska kategoriserassom en nyhet eller ha fåtten nyvunnen popularitet för nuvarandeår. Produkten ska ha ett stort värde av sin försäljning eller säljas i stort antal. Produkten ska vara en modern representation av vår tid.

Visst var det så att flera somhade på känn att den smarta högtalaren skulle bli årets julklapp. På grund utav att det är en väldigt aktuell produkt där utvecklingen går framåt och det är idag en allt mer generellprodukt både i hemmet och påkontor. Stormköket som blev årets julklapp är faktiskt motsatsen till vad en smart högtalare är och det är därför som det är ett hett tips att fundera på om det inte ska bli ett inköp av en smart högtalare istället för årets julklapp.

Årets julklapp stormköket passar perfekt när det är dags att ge sig ut i skogen. Frågan är vilken av produkterna som kommer att användas och uppskattas mest av en smart högtalare eller ett stormkök. Om du har för vana att gå ut i skogen, så är det självklart att stormköket är mer passande, men med en smart högtalare får du nytta av dagligen i hemmet eller var det än är som du befinner dig till vardags och helg.

Årets julklapp 2021 – Smarta högtalare

Det är inte omöjligt att den smarta högtalaren snart kommer att utsestill årets julklapp. Då den mycket populära Google Home precis släppts på svenska och att vi i Sverige är väldigt intresserade av ny teknik, så har vi kännedom om att smarta högtalaren var en riktigt succé under Black Friday 2020 och kommer förmodligen att bli en het produkt under julhandeln 2020. GoogleHome har vuxit storartat i Sverige under hösten. Intresseökningen har väldigt mycket att göra med att smarta högtalare nu finns på svenska.

Julklappstips

Årets julklapp genom åren kan ge lite inspo:Årets julklapp 2019 – Mobillådan,Årets julklapp 2017 – Elcykeln, Årets julklapp 2010 – Surfplattan.

Vad är Smarta högtalare för något?

Smarta högtalare är en enhet som är tillför att kunnastyraditt hem trådlöst. Den populära smarta högtalaren är en liten enhet som ansluts via Wi-Fi. Du använder din röstför att styra din smarta högtalare. När du ska spela upp genom smarta högtalare, så laddas det automatiskt ner innehåll från källor som äranpassade för högtalaren, som sänds direkt till enheten och som kommer att sköta allinformation och programvara på enheten som den används på. Smarta högtalarefungerarenkelt förklarat som en komplettkontroll.

Den styr inte sig själv och har ingen direkt möjlighet att exempelvisinstallera program och liknande. Istället väljer du vad som ska spelas upppåkontoret och väljer vilken enhet som du vill streama från. Internetanslutningen för högtalaren sker via Wi-Fi, vilket måste vara befintligt för att kopplingen skall fungera ordentligt.

Leave a Reply

Comment
Name*
Mail*
Website*